100 років їжі: як змінювалися харчові звички людей

Між ростбіфом і суші: Як змінювалися кулінарні звички за останні 100 років.  

Mode.com опублікував черговий ролик про те, як змінювалося наше життя за останні 100 років. На цей раз за три хвилини можна простежити еволюцію сімейної вечері.

На зміну курчаті а-ля Кінг (у вершковому соусі з овочами) з середини 20-х приходять бутерброди зі смаженим консервованим м’ясом і квасолею з середини 40-х. Перед очима стрімко змінюються не тільки страви, але і посуд. У 1950-х популярним стає швидка і недорога «телеїжа» з напівфабрикатів – на смаку в той час явно економили. У відділення контейнера з алюмінієвої фольги складені індичка в жирному соусі, картопляне пюре і зелений горошок, які не треба готувати, лише розігріти в мікрохвильовці. У 1970-і людство пристрастилися до фондю, в 80-і до бургерів з «Макдональдса», і лише в XXI столітті задумалося про здорову їжу.

Ролики про 100 років дуже популярні в інтернеті: недавно візажистка показала, як насправді виглядала жіноча краса. 

One thought on “100 років їжі: як змінювалися харчові звички людей”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.