Продукти, які не можна поєднувати з чаєм

Чай – один з найпопулярніших напоїв у світі.

Проте є загальноприйняті поєднання, яких слід уникати. Наприклад, така відома “пара” як чай з цукром не надто корисна. Деякі вчені вважають, що у людини розвивається онкологія в разі вживання чаю і цукру одночасно.

Про це розповідає healthystyle.info.

Молоко в чаї знижує кількість природних антиоксидантів, які в ньому є. Ці катехіни борються з онкологією, діабетом. Чай з лимоном корисний тільки в разі, якщо додавати лимон в остиглий чай, тому що вітамін С руйнується за високих температур.

Стосовно чаю з медом окрема історія, бо мед при сорока градусах втрачає свої корисні властивості. А ось при температурі 60 градусів мед перетворюється на канцероген, що викликає рак.

Нагадаємо, чаї з жироспалюючим ефектом можна пити як гарячими, так і холодними. Вони хороші тим, що майже не містять калорій, але при цьому заповнюють шлунок, пригнічують апетит і стимулюють обмінні процеси.

Нагадаємо також, вченi Тегеранського унiверситету з’ясували, що люди, котрi люблять пити дуже гарячі напої, тривалий час, частiше хворiють на рак стравоходу. До цього призводить висока температура напою.

One thought on “Продукти, які не можна поєднувати з чаєм”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *