Рецепти з вишнею: курячі ніжки з вишневою підливою

З вишнею  вдало можна готувати і птицю. Курячі ніжки, обсмажені у вишневій підливі, виходять в міру гостренькими, кисленькими і надзвичайно ароматними.

Інгредієнти:

1 кг курячих ніжок,
300 г вишень,
1 цибулина,
2 зубки часнику,
гілочки розмарину,
2 ст. ложки олії,
1 ст. ложка цукру,
мелена паприка за смаком,
мелений коріандр за смаком,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком,
100 мл бульйону або води.

Приготування:

Курячі гомілки помий і обсуши. Посоли, посип спеціями і залиш на 10 хвилин просочитися.

Вишні помий, обсуши і очисти від кісточок. Дрібно поріж цибулю. Часник пропусти через часничницю.

Обсмаж курячі ніжки в розігрітій олії з усіх боків до золотистого кольору 7 хвилин. Потім додай цибулю і смаж до м’якості цибулі 5-7 хвилин.

Додай до м’яса вишню і готуй 5-7 хвилин. Влий бульйон, додай часник цукор і сіль за смаком і готуй на середньому вогні, поки не випариться рідина, приблизно 20 хвилин.

Подавай курячі ніжки з вишневою підливою в гарячому вигляді.
Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.