Табуле: східний салат з кускуса, зелені і свіжих овочів

Табуле заправляється лимонним соком з оливковою олією

Табуле

Складові:

Крупа кускус – 0,5 склянки

Вода – 2/3 склянки

Огірок – 1 шт.

Помідор – 1 шт.

Болгарський перець, червоний, зелений і жовтий – по 0,5 шт.

Свіжі трави: петрушка, кінза, базилік, кріп, м’ята – по 5 г

Часник – 2-3 зубчики

Лимон – 0,5 шт.

Оливкова олія – ​​2 ст. л.

Сіль за смаком

Рецепт приготування:

Заливаємо кускус гарячою водою і залишаємо запарюватися на 5 хвилин. Або ж заливаємо крупу водою і готуємо на сковороді протягом 5 хвилин, помішуючи. У кашу для кольору можна додати куркуму.
Зелень нарізаємо дуже дрібно, додаємо до неї сік з половинки лимона і оливкове масло, видавлюємо часник, солимо – виходить заправка для салату.
Овочі нарізаємо дуже дрібно, додаємо до них готовий кускус, перемішуємо, поливаємо заправкою, ще раз перемішуємо, прикрашаємо гілочкою петрушки. Подаємо салат холодним.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.