Вживання яблук допоможе подолати важкі недуги

Яблука не просто найпоширеніший і найдоступніший фрукт, збагачений вітамінами і мінералами, а й продукт, який дуже корисний для здоров’я.

Правда, корисними яблука можна назвати тільки в тому випадку, якщо їсти їх разом з шкіркою, оскільки в їхній м’якоті міститься мізерна кількість тих речовин, які ми хочемо з них отримати, пише “Народна Правда”

Вчені неодноразово досліджували вплив яблук на здоров’я і організм жінок, чоловіків, дітей і людей похилого віку, в результаті чого зробили кілька висновків щодо того, для чого найбільше корисний  фрукт і чому.

Що такого вміщує в собі яблуко, що його називають суперфуд?

Яблука багаті нутрієнтами, які забезпечують нормальну життєдіяльність організму. Нутрієнти діляться на макро- і мікроелементи, а також амінокислоти, які прискорюють обмін речовин і поліпшують травлення в цілому. Плюс до всього, дані речовини піклуються про те, щоб процеси передчасного старіння не подужали організм людини і він якомога довше залишався молодим і здоровим.

Які захворювання можна попередити, якщо включити в раціон харчування яблука?

– рак грудей, простати, кишечника і легень;

– інфаркти та інсульти, а також інші захворювання серця і судин;

– ожиріння і цукровий діабет;

– бронхіт, астма, пневмонія та інші захворювання дихальних органів.

Їжте яблука щодня і кожен раз вибирайте різні сорти, оскільки набір компонентів в них теж відрізняється, і те, що є в червоному яблуці, може не бути в зеленому.

Нагадаємо, гранати, червоні сорти винограду, груші, гриби, сочевиця, соя і зелений горошок допоможуть запобігти раку. Такий тип їжі має позитивний вплив на “аутофагію” – поглинання клітиною власних шкідливих компонентів, – запобігаючи запальні процеси в організмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *